Siste perioden, Malerbua

I denne perioden har jeg bestemt meg for å være på malerbua, i og med at jeg har fått jobb der og kan bruke fredagene til å lære! Det gjør også at jeg har mer faglige ting å skrive på bloggen. Det første vi gjorde var å rydde i butikken, og gjøre plass til alle varene vi skulle få på lageret. Mens vi ventet på varene, fikk jeg lov til å spraylakke et bord. Fikk beskjed om at det er viktig å holde riktig avstand, for at det ikke skal bli skjoldete og stygt :) 

 

De hadde også bestilt bambiner fra en hel bok, så vi måtte fjerne noen av de gamle (tapetruller), og da fikk jeg lov til å velge hvem som skulle fjernes og hvem som kunne bli. Jeg valgte å sette de litt annenhver, og flette de litt for å få en liten spenning i det, og litt variasjon.

De nye bambinene :)

 

Her er noen av varene vi fikk :) Mesteparten av denne pallen måtte inn på det lille lageret våres, men vi fikk fjernet alt så det ikke sto rundt omkring i butikken.

 

Til nestegang har jeg fått lekse av de som jobber der - for at jeg skal lære fortere så skal jeg både male og tapetsere så jeg kan fortelle bedre om produktene til kundene, for da har jeg litt erfaring. Jeg hadde et skap på rommet mitt som jeg lenge har tenkt til å male, og nå som de til og med har sponset malingen for meg har jeg endelig kommet i gang! Forteller mer om det i neste innlegg, for enn så lenge har jeg bare demontert og grunnet det første strøket :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits