a friendship worth fighting for

Om en uke, eller faktisk om seks dager er jeg på denne tiden på vei til Kiel med Jeanett Mikkelsen. Til dere som ikke vet hvem hun er, så er hun en utrolig jente som alltid får meg til å smile! Det har vel gått litt over et år nå, siden jeg møtte henne på Kielbåten. Husker første gangen jeg så hun tenkte jeg "åherregud, get lost bitch" for hun var så utrolig mye penere enn meg. Men så, etterhvert, begyndte vi å danse sammen og når temperaturen steg tok vi oss en tur ut på dekk for å kjøle oss ned litt, og vekslet både navn og nummer. Prat ble til dans, og etter som både tempratur og røyken fra røykmaskinen steg ble du svimmel og falt i bakken. Jeg har seriøst aldri vært så redd og ansvarsbevisst i hele mitt liv. I en alder av 14 år, altså! 


 

Jeg håper virkelig denne turen blir like bra, om ikke bedre enn den forrige. Husker så godt hun sa "seriøst Chatrine, vi MÅ gjøre noe for å feire at det er ett år siden!" og hva er vel bedre enn en ny tur? ♥ Jeg gleder meg så utrolig masse til å dra på tur med deg igjen, snupp :) Det blir best.


Jeg kommer heller aldri til å glemme denne bussturen. Åh, bowling ♥♥♥♥♥♥

Bursdagen hennes er noe av det morsomste jeg har vært med på. ♥ Blir med glede med på den neste ut, herligste!

Bildet over er fra den forrige Kielturen, forhåpentligvis blir denne bedre! Selv om den forrige aldri kommer til å bli glemt ♥.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Mossturen vår! ååh ♥

Og den siste Oslove turen vår ♥ Når jeg ser på de bildene vi har tatt, og de minnene vi har, smiler jeg alltid. Jeg husker spesielt en gang når vi skulle fra meg til en kompis av broren min, og haiket. Det er 200 meter å gå.. Og når hun tryna på tilbake veien. ååh ♥ Jeg elsker minnene jeg har med Jeanett, og jeg gleder meg sykt til alle de årene som kommer nå, for jeg vet at hver gang jeg er med Jeanett, skjer det alltid noe vi aldri trodde kom til å skje. Trøndervakt? Ivar? Glenn? BOWLING? Kevin? Stian(begge, heheheh)? Vet ordene ikke sier dere noe, men for meg og Jeanett er det ord som vekker gode stunder. Jeg digger Jeanett helt og fult, og jeg hadde ikke byttet hun ut for en million ♥ Jeg setter utrolig stor pris på vennskapet våres, bare så det er sagt. Takk for at du holder ut med meg hele tiden ♥ vet jeg ikke alltid er like lett å ha med, og selv om vi ikke har kranglet noe særlig, vet jeg at det kommer. Og når det kommer, husk at jeg aldri vil krangle med deg. For du er så UTROLIG bra å ha :) Og jeg kommer aldri til å la en gutt kødde med deg igjen, sånn som I gjorde, du fortjener så mye bedre ♥ For å ikke glemme F. Elsker at jg kan snakke med deg om alt. Ah, du er så bra :) 


Én kommentar

Jeanett Mikkelsen

06.08.2011 kl.01:56

Målløs. Du er fantastisk! Jeg satt å smilte fra øre til øre mens jeg leste :-) mange flere minner skal lages, og vi begynner allerede på onsdag! Kiel :D

Skriv en ny kommentar

hits